Jonas Gardell

Har vart lite segt med bloggandet dom senaste dagarna. Men jag har fastnat framför pretty little liars, haha :D

Nu är jag på Jonas Gardell, hade egentligen hellre vart hemma och fortsatt kolla, men det här blir säkert bra ändå :D


Kan inte somna

Men det är kanske inte så konstigt. Sov halva natten efter akuten, hela gårdagen, hela natten och fram till tolv idag. Sjukt ändå! Hur kan man sova så mycket? Skönt har det vart iallafall och jag har inte känt av att jag mått dåligt.

Men imorgon, eller ja idag klockan är ju över tolv, så SKA jag till skolan. Och jag ska upp vid sex tiden så behöver verkligen somna! Men det är väl så att man vet att man måste och ska upp om några timmar och då blir det som ett stressmoment och allt slutar med att man ligger klarvaken.

Har till och med försökt lyssna på avslappningsmusik och sånt, men det går inte så bra det här, haha :( Asså åh vill ligga i min älsklings famn nu, då hade jag sovit för länge sen!


Inspiration

NEVER LOOK BACK. IF CINDERELLA WENT TO PICK UP HER SHOE, SHE WOULD NOT HAD BECOME A PRINCESS.

Hemma en dag till

Jag skulle egentligen gå till skolan idag, men efter att jag ätit frukost så fick jag ont i magen igen. Så gick och la mig och sov några timmar till så att det skulle gå över. Börjar fundera på om det är så att jag är laktosintolerant för till lunch struntade jag helt i mjölkprodukter och jag har inte känt av någonting.
 
Haha dessutom har jag även fått ögoninflammation igen. Eller igen är kanske fel ord, men dom är röda typ varannan dag. Och så är jag jätte förkyld. Så just nu ser jag ganska hemsk ut, haha ;)
 

Akuten

Fick jätte ont i magen igår kväll så fick åka in till akuten och var där typ hela natten. Så inatt har jag sovit mest hela dagen. Men jag mår mycket bättre nu, skönt :)


T U E S D A Y

Hela för- & eftermiddagen spenderades på Sahlgrenska sjukhus. Skulle kolla upp lite grejer och det gick super :D Var dock en massa krångel med röntgen bilderna så det var väääldigt mycket väntetid. Men det får man väl räkna med, det är ändå ett sjukhus i sverige.
 
Nu tänkte jag ta och fixa lite inför imorgon så att det är gjort. Sen ska jag väl ta något att äta och ha en myskväll med ansiktsmask och kolla på någon bra film. :)
 
Är helt röd och knas i ögonen så ni får en gammal bild så länge!

Behöver sol!


Bye bye nattstad

Sådär ja! Valde att byta tillbaka till min gamla söta blogg här på blogg.se. Anledningen till att jag valde att till och med byta blogportal och inte bara design var för att jag tröttnade på att få massa meddelanden från sliskiga gubbar. Dessutsom kryllar det inte precis med fjortisar här ;)
 
Men jisses va jag glömt allt med koder, haha! På nattstad var det ju istortsätt bara att trycka på ladda upp så var hela bloggen fixad. Men jag lyckades klura ut det mesta så bloggen ser någorlunda bra ut nu. Har dock redan tröttnat på headern, har nog sett den för många gånger. Men det får bli bra. Det blir nog snyggt med en ganska enkel och färglös design till massa färgglada bilder, eller vad tror ni? :)

RSS 2.0